iPhone Schermreparaties bij De Apple Meneer

Wanneer het scherm van uw iPhone kapot is raden we u aan om deze snel te laten repareren. Zo voorkomt u grotere problemen zoals glasscherven in uw vingers, vochtschade binnen in het toestel of bij een tweede valpartij dat het hele scherm losschiet met alle gevolgen van dien. We zijn tot ’s avonds 21.00 uur ’s beschikbaar voor reparaties dus neem gerust even contact met ons op voor het maken van een afspraak.

iPhone scherm reparaties tarieven

Bekijk de prijzen van uw toestel

iPhone 8 plus

iPhone 8

iPhone 7 plus

iPhone 7

iPhone-7

iPhone SE

iPhone SE reparaties

iPhone 6s plus

iPhone 6s plus reparaties

iPhone 6s

iPhone 6s reparatie

iPhone 6 plus

iPhone 6 plus reparaties

iPhone 6

iPhone 6 scherm reparatie

iPhone 5s

iPhone 5s scherm reparatie

iPhone 5c

iPhone 5c scherm reparatie

iPhone 5

iPhone 5 scherm reparatie

iPhone 4s

iPHone 4s scherm reparatie

iPhone 4

iPhone 4 scherm reparatie

Inboedel verzekering

Is uw iPhone binnenshuis gevallen, dan wordt dit in veel gevallen vergoed door uw inboedelverzekering. U ontvangt van ons een factuur van de reparatie die u vervolgens kunt indienen bij uw verzekering. Bel of mail even voor een gratis offerte/prijsopgaaf en vraag, alvorens u de reparatie laat uitvoeren, bij uw verzekeringsmaatschappij na of de schade gedekt wordt.

Informatie herkomst schermen.

  • Origineel: Schermen met het Apple “stempeltje”. Apple verkoopt geen onderdelen, dus deze zijn onmogelijk om te gebruiken.
  • OEM: Original Equipment Manufacturer. Dit wilt zeggen dat de onderdelen uit dezelfde fabriek komen als waar Apple hun schermen laat produceren.
  • Refurbished: Dit zijn vaak originele LCD’s met een nieuwe glasplaat erop. (Herkenbaar aan een klein doorstreept apple logo op de kabel van het LCD)
  • Compatible/ full of high copy: Dit zijn schermen geproduceerd in andere fabrieken, in deze categorie zit veel kwaliteitsverschil.