iPhone X reparatie tarieven

Hieronder vindt u de tarieven van de meest voorkomende iPhone X reparaties. Voor de meeste reparaties hebben we de onderdelen op voorraad maar wanneer er iets besteld moet worden is dit doorgaans binnen 1-2 dagen in huis. Mocht u een reparatie willen laten uitvoeren die hier niet bij staat, neem dan gerust contact op via ons contactformulier.

De iPhone X is een compleet vernieuwd toestel dat in 2017 op de markt kwam. Met de iPhone X haal je een opvolger van de iPhone 8 met 5,85-inch scherm in huis. De eerste iPhone waarbij vrijwel de hele voorkant een scherm is. Dit is ook het toestel waarbij Apple Touch ID als identificatie methode heeft weggelaten. Daarvoor in de plaats is FaceID gekomen.

Prijsoverzicht

iPhone X Scherm reparatie (OEM)

Reparatietijd: 30min

Inclusief montage (complete unit: glas en LCD)

Wanneer uw iPhone X een kapot en/of niet/slecht werkend touchscreen heeft dan dient altijd het gehele scherm vervangen te worden. Wij gebruiken hiervoor altijd OEM (original equipment manufacturer) onderdelen.

€ 210,-

Lees hier meer informatie over de kwaliteit van iPhone schermen.

iPhone X – Batterij vervangen

Reparatietijd: 30min

Loopt de batterij van uw iPhone X erg snel leeg of ziet u het percentage van de batterij met tientallen naar beneden gaan, dan kan dit verholpen worden door een nieuwe batterij te laten plaatsen.

€ 69,-

iPhone X – Oplaadpoort / microfoon

Reparatietijd: 30min

Wanneer uw iPhone X niet meer oplaadt (probeer eerst andere en originele kabel) of de mensen met wie u belt kunnen u niet meer horen dan is dit onderdeel defect, en moet vervangen worden.

€ 69,-

Informatie herkomst schermen.

  • Origineel: Schermen met het Apple “stempeltje”. Apple verkoopt geen onderdelen, dus deze zijn onmogelijk om te gebruiken.
  • OEM: Original Equipment Manufacturer. Dit wilt zeggen dat de onderdelen uit dezelfde fabriek komen als waar Apple hun schermen laat produceren.
  • Refurbished: Dit zijn vaak originele LCD’s met een nieuwe glasplaat erop. (Herkenbaar aan een klein doorstreept apple logo op de kabel van het LCD)
  • Compatible/ full of high copy: Dit zijn schermen geproduceerd in andere fabrieken, in deze categorie zit veel kwaliteitsverschil.