iphone-seiPhone SE reparatie tarieven

Hieronder vindt u de tarieven van de meest voorkomende iPhone SE reparaties. Voor de meeste reparaties hebben we de onderdelen op voorraad maar wanneer er iets besteld moet worden is dit doorgaans binnen 1-2 dagen in huis. Mocht u een reparatie willen laten uitvoeren die hier niet bij staat, neem dan gerust contact op via ons contactformulier.

Prijsoverzicht

iPhone-se-scherm-in-het-zwart

iPhone SE Scherm reparatie

Reparatietijd: 30min

Inclusief montage (complete unit: glas en LCD)

Wanneer uw iPhone SE een kapot en/of niet/slecht werkend touchscreen heeft dan dient altijd het gehele scherm vervangen te worden. Wij gebruiken hiervoor altijd OEM (original equipment manufacturer) onderdelen.

€ €55,-

Lees hier meer informatie over de kwaliteit van iPhone schermen.

iPhone-SE-batterij

iPhone SE – Batterij vervangen

Reparatietijd: 30min

Loopt de batterij van uw iPhone SE erg snel leeg of ziet u het percentage van de batterij met tientallen naar beneden gaan, dan kan dit verholpen worden door een nieuwe batterij te laten plaatsen.

€ 35,-

iPhone-SE-home-button-rose-goud

iPhone SE – Homeknop reparatie

Reparatietijd: 30min 

Wanneer de homeknop van uw iPhone SE niet meer reageert of hard ingedrukt moet worden om te reageren, dan zal het drukgevoelige onderdeel eronder vervangen moeten worden. Houdt er rekening mee dat bij vervanging van een home button voor de iPhone SE, de touchID niet meer zal werken.

€ 35,-

iPhone-SE-dock-connector-in-het-zwart

iPhone SE – Oplaadpoort / microfoon

Reparatietijd: 30min

Wanneer uw iPhone SE niet meer oplaadt (probeer eerst andere en originele kabel) of de mensen met wie u belt kunnen u niet meer horen dan is dit onderdeel defect, en moet vervangen worden.

€ 35,-

Informatie herkomst schermen.

  • Origineel: Schermen met het Apple “stempeltje”. Apple verkoopt geen onderdelen, dus deze zijn onmogelijk om te gebruiken.
  • OEM: Original Equipment Manufacturer. Dit wilt zeggen dat de onderdelen uit dezelfde fabriek komen als waar Apple hun schermen laat produceren.
  • Refurbished: Dit zijn vaak originele LCD’s met een nieuwe glasplaat erop. (Herkenbaar aan een klein doorstreept apple logo op de kabel van het LCD)
  • Compatible/ full of high copy: Dit zijn schermen geproduceerd in andere fabrieken, in deze categorie zit veel kwaliteitsverschil.