iPhone SE 2020 reparatie tarieven

Hieronder vindt u de tarieven van de meest voorkomende iPhone SE 2020 reparaties. Voor de meeste reparaties hebben we de onderdelen op voorraad maar wanneer er iets besteld moet worden is dit doorgaans binnen 1-2 dagen in huis. Mocht u een reparatie willen laten uitvoeren die hier niet bij staat, neem dan gerust contact op via ons contactformulier.

De iPhone SE 2020 is een compleet vernieuwd toestel dat gelijktijdig met de iPhone 8 Plus op de markt kwam. Met de iPhone SE 2020 haal je een verbeterde opvolger van de iPhone 7 met 4,7-inch scherm in huis, waarbij vooral de interne hardware is vernieuwd. Natuurlijk zitten er ook enkele nieuwe functies in, zoals draadloos opladen en een verbeterde camera.

Prijsoverzicht

iPhone SE 2020 Scherm reparatie

Reparatietijd: 30min

Inclusief montage (complete unit: glas en LCD)

Wanneer uw iPhone SE 2020 een kapot en/of niet/slecht werkend touchscreen heeft dan dient altijd het gehele scherm vervangen te worden. Wij gebruiken hiervoor altijd OEM (original equipment manufacturer) onderdelen.

€ 95,-

Lees hier meer informatie over de kwaliteit van iPhone schermen.

iPhone SE 2020 – Batterij vervangen

Reparatietijd: 30min

Loopt de batterij van uw iPhone SE 2020 erg snel leeg of ziet u het percentage van de batterij met tientallen naar beneden gaan, dan kan dit verholpen worden door een nieuwe batterij te laten plaatsen.

€ ,-

Informatie herkomst schermen.

  • Origineel: Schermen met het Apple “stempeltje”. Apple verkoopt geen onderdelen, dus deze zijn onmogelijk om te gebruiken.
  • OEM: Original Equipment Manufacturer. Dit wilt zeggen dat de onderdelen uit dezelfde fabriek komen als waar Apple hun schermen laat produceren.
  • Refurbished: Dit zijn vaak originele LCD’s met een nieuwe glasplaat erop. (Herkenbaar aan een klein doorstreept apple logo op de kabel van het LCD)
  • Compatible/ full of high copy: Dit zijn schermen geproduceerd in andere fabrieken, in deze categorie zit veel kwaliteitsverschil.