iPhone 8 reparatie tarieven

Hieronder vindt u de tarieven van de meest voorkomende iPhone 8 reparaties. Voor de meeste reparaties hebben we de onderdelen op voorraad maar wanneer er iets besteld moet worden is dit doorgaans binnen 1-2 dagen in huis. Mocht u een reparatie willen laten uitvoeren die hier niet bij staat, neem dan gerust contact op via ons contactformulier.

De iPhone 8 is een compleet vernieuwd toestel dat gelijktijdig met de iPhone 8 Plus op de markt kwam. Met de iPhone 8 haal je een verbeterde opvolger van de iPhone 7 met 4,7-inch scherm in huis, waarbij vooral de interne hardware is vernieuwd. Natuurlijk zitten er ook enkele nieuwe functies in, zoals draadloos opladen en een verbeterde camera.

Prijsoverzicht

iPhone 8 Scherm reparatie

Reparatietijd: 30min

Inclusief montage (complete unit: glas en LCD)

Wanneer uw iPhone 8 een kapot en/of niet/slecht werkend touchscreen heeft dan dient altijd het gehele scherm vervangen te worden. Wij gebruiken hiervoor altijd OEM (original equipment manufacturer) onderdelen.

€ 95,-

Lees hier meer informatie over de kwaliteit van iPhone schermen.

iPhone 8 – Batterij vervangen

Reparatietijd: 30min

Loopt de batterij van uw iPhone 8 erg snel leeg of ziet u het percentage van de batterij met tientallen naar beneden gaan, dan kan dit verholpen worden door een nieuwe batterij te laten plaatsen.

€ 45,-

Informatie herkomst schermen.

  • Origineel: Schermen met het Apple “stempeltje”. Apple verkoopt geen onderdelen, dus deze zijn onmogelijk om te gebruiken.
  • OEM: Original Equipment Manufacturer. Dit wilt zeggen dat de onderdelen uit dezelfde fabriek komen als waar Apple hun schermen laat produceren.
  • Refurbished: Dit zijn vaak originele LCD’s met een nieuwe glasplaat erop. (Herkenbaar aan een klein doorstreept apple logo op de kabel van het LCD)
  • Compatible/ full of high copy: Dit zijn schermen geproduceerd in andere fabrieken, in deze categorie zit veel kwaliteitsverschil.