iPhone 6

iPhone 8 Plus reparatie tarieven

Hieronder vindt u de tarieven van de meest voorkomende iPhone 8 Plus reparaties. Voor de meeste reparaties hebben we de onderdelen op voorraad maar wanneer er iets besteld moet worden is dit doorgaans binnen 1-2 dagen in huis. Mocht u een reparatie willen laten uitvoeren die hier niet bij staat, neem dan gerust contact op via ons contactformulier.

Met de komst van de iPhone 8 Plus stapt Apple over naar een groter formaat scherm. De iPhone 8 Plus komt met een schermformaat van 4.7 inch, een nieuwe behuizing, verbeterde camera en nog tal van andere verbeteringen onder de motorkap.

Prijsoverzicht

iPhone 8 Plus Scherm reparatie

Reparatietijd: 30min

Inclusief montage (complete unit: glas en LCD)

Wanneer uw iPhone 8 Plus een kapot en/of niet/slecht werkend touchscreen heeft dan dient altijd het gehele scherm vervangen te worden. Wij gebruiken hiervoor altijd OEM (original equipment manufacturer) onderdelen.

€ 125,-

Lees hier meer informatie over de kwaliteit van iPhone schermen.

iPhone 8 Plus – Batterij vervangen

Reparatietijd: 30min

Loopt de batterij van uw iPhone 8 Plus erg snel leeg of ziet u het percentage van de batterij met tientallen naar beneden gaan, dan kan dit verholpen worden door een nieuwe batterij te laten plaatsen.

€ 45,-

Informatie herkomst schermen.

  • Origineel: Schermen met het Apple “stempeltje”. Apple verkoopt geen onderdelen, dus deze zijn onmogelijk om te gebruiken.
  • OEM: Original Equipment Manufacturer. Dit wilt zeggen dat de onderdelen uit dezelfde fabriek komen als waar Apple hun schermen laat produceren.
  • Refurbished: Dit zijn vaak originele LCD’s met een nieuwe glasplaat erop. (Herkenbaar aan een klein doorstreept apple logo op de kabel van het LCD)
  • Compatible/ full of high copy: Dit zijn schermen geproduceerd in andere fabrieken, in deze categorie zit veel kwaliteitsverschil.