iphone-6s-plusiPhone 6s plus reparatie tarieven

Hieronder vindt u de tarieven van de meest voorkomende iPhone 6s plus reparaties. Voor de meeste reparaties hebben we de onderdelen op voorraad maar wanneer er iets besteld moet worden is dit doorgaans binnen 1-2 dagen in huis. Mocht u een reparatie willen laten uitvoeren die hier niet bij staat, neem dan gerust contact op via ons contactformulier.

Prijsoverzicht

iPhone 6s plus scherm reparatie

iPhone 6s plus Scherm reparatie

Reparatietijd: 30min

Inclusief montage (complete unit: glas en LCD)

Wanneer uw iPhone 6s plus een kapot en/of niet/slecht werkend touchscreen heeft dan dient altijd het gehele scherm vervangen te worden. Wij gebruiken hiervoor altijd OEM (original equipment manufacturer) onderdelen.

€ 95,-

Lees hier meer informatie over de kwaliteit van iPhone schermen.

iPhone-6s-plus-batterij-a-kwaliteit

iPhone 6s plus – Batterij vervangen

Reparatietijd: 30min

Loopt de batterij van uw iPhone 6s plus erg snel leeg, of ziet u het percentage van de batterij met tientallen naar beneden gaan, dan kan dit verholpen worden door een nieuwe batterij te laten plaatsen.

€ 40,-

iPhone-6s-home-button-zwart

iPhone 6s plus – Homeknop reparatie

Reparatietijd: 30min

Wanneer de homeknop van uw iPhone 6s plus niet meer reageert of hard ingedrukt moet worden om te reageren, dan zal het drukgevoelige onderdeel eronder vervangen moeten worden. Houdt er rekening mee dat bij vervanging van een home button de TouchID niet meer zal werken.

€ 39,-

iPhone-6s-plus-voor-camera-kabel

iPhone 6s plus – Voorkant camera of proximity sensor

Reparatietijd: 30min

Wanneer uw camera aan de voorkant niet meer werkt of als het scherm niet uitschakelt als u deze aan uw oor houdt dan is dit onderdeel defect. Wij kunnen dit voor u vervangen.

€ 49,-

iPhone-6s-plus-dock-connector-donker-grijs

iPhone 6s plus – Oplaadpoort / microfoon

Reparatietijd: 30min

Wanneer uw iPhone 6s plus niet meer oplaadt (probeer eerst andere en originele kabel) of de mensen met wie u belt kunnen u niet meer horen dan is dit onderdeel defect, en moet vervangen worden.

€ 49,-

iPhone 6s plus – Oorspeaker

Reparatietijd: 30min

Wanneer u mensen slecht tot niet verstaat tijdens het bellen dan is waarschijnlijk uw oorspeaker vuil of defect. Wij kunnen  dit onderdeel voor u vervangen.

€ 35,-

iPhone-6s-plus-achter-camera

iPhone 6s plus – Camera achterkant

Reparatietijd: 30min

Reageert de camera slecht of kan deze niet meer scherpstellen? Dan is hoogstwaarschijnlijk de camera kapot. Wij kunnen deze voor u vervangen.

€ 49,-

Informatie herkomst schermen.

  • Origineel: Schermen met het Apple “stempeltje”. Apple verkoopt geen onderdelen, dus deze zijn onmogelijk om te gebruiken.
  • OEM: Original Equipment Manufacturer. Dit wilt zeggen dat de onderdelen uit dezelfde fabriek komen als waar Apple hun schermen laat produceren.
  • Refurbished: Dit zijn vaak originele LCD’s met een nieuwe glasplaat erop. (Herkenbaar aan een klein doorstreept apple logo op de kabel van het LCD)
  • Compatible/ full of high copy: Dit zijn schermen geproduceerd in andere fabrieken, in deze categorie zit veel kwaliteitsverschil.